Online theoriecursus Rijbewijs B

Leer eenvoudig je theorie voor je Rijbewijs B door via de online webwinkel een cursus te volgen en oefenexamens te maken. Heb je liever een theorieboek voor je, om uit te leren? Bestel deze dan via de online webwinkel en deze wordt zo spoedig mogelijk thuis bezorgd.

Basiscursus Rijbewijs B

De basiscursus Rijbewijs B is een cursus voor iedereen vanaf 16,5 jaar en ouder, die zijn rijbewijs B wil halen in een handgeschakelde auto.

De basiscursus is een cursus waarin jij centraal staat. De lessen zijn gestructureerd, logisch – van makkelijk naar moeilijk –  opgebouwd en je voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart. Zo les je in het tempo wat bij jou past!

In het begin zal je beginnen met rijlessen die 60 minuten duren. Na enkele weken zal je 2 keer 60 minuten gaan lessen om in en rondom Arnhem te lessen. Zo wen je alvast aan de omgeving waarin je gaat afrijden.

Met de tussentijdse toets (TTT) kan je helemaal wennen aan je examen, deze toets wordt op dezelfde manier geëxamineerd als je praktijk examen. Haal je tijdens de tussentijdse toets de bijzondere verrichtingen, dan krijg je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen voor het eerst volgende praktijkexamen.

Natuurlijk krijg je les:

  • in een vaste goedgekeurde handgeschakelde lesauto
  • van een vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Lestijden

De basiscursus wordt gegeven op de volgende dagen:

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag: 9:00 t/m 13:00 uur

Spoedcursus Rijbewijs B

Met de spoedcursus Rijbewijs B kun je al binnen 3 tot 6 weken je rijbewijs halen. Net zoals bij de Basiscursus Rijbewijs B sta jij centraal. De lessen zijn gestructureerd, logisch – van makkelijk naar moeilijk –  opgebouwd en je voortgang wordt bijgehouden op een instructiekaart.

Het tempo van de spoedcursus ligt aanzienlijk hoger dan de basiscursus, daarom adviseren we je ook voordat je begint of net nadat je begonnen bent met lessen je theoriecertificaat te behalen.

Zonder theoriecertificaat is het niet mogelijk om een praktijkexamen aan te vragen, dit zou betekenen dat je onnodig vertraging oploopt.

De praktijklessen duren 3 of 4 uur, waarbij je vaak in en rondom Arnhem rijdt om zo alvast te wennen aan de omgeving waarin je gaat afrijden.

Natuurlijk krijg je les:

  • in een vaste goedgekeurde handgeschakelde lesauto
  • van een vaste WRM gecertificeerde rijinstructeur

Lestijden

De spoedcursus wordt gegeven op de volgende dagen:

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 t/m 20:00 uur

Gewenningslessen Rijbewijs B

De Gewenningslessen Rijbewijs B zijn volledig toegespitst op de behoefte van de cursist. Rijschool Hans de Bruijn bepaald samen met de cursist het lesprogramma en het tempo.

Net zoals bij de basiscursus en de spoedcursus is het mogelijk om opgehaald en gebracht te worden op diverse locaties binnen de lesomgeving.